Altijd klaar voor u

Even voorstellen

Direct contact, snel schakelen en altijd beschikbaar; dat zijn onze sterke punten als het gaat om samenwerken. Dan is het natuurlijk goed om te weten met wie u contact heeft. We stellen ons hier kort voor, maar voor een echte kennismaking kunt u het best even bellen. Of kom even langs!

Vraagt u maar!

Geert de Jager

Na een korte uitstap weer helemaal terug in het transportvak. Neemt 13 jaar wereldwijde logistieke ervaring mee. Houdt van snel schakelen en van snelle combinaties. Sparren en aanvallen.

t+31 26 845 47 80

Hans van Wieringen

Oprichter van Transfiness. Na jarenlange ervaring in het transportvak bij grote distributeurs, neemt hij zelf de touwtjes in handen van zijn enorme netwerk. Trapt zelf graag op de pedalen. Geen bestemming in de wereld is te ver.

t+31 26 845 47 80

Ron Mellink

Na 21 jaar gewerkt te hebben bij een (grote) logistieke dienstverlener was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In een bedrijf waar de klant ook echt centraal staat en dat heb ik gevonden bij Transfiness. Naast het werk op kantoor spring ik ook graag op de heftruck om onze klanten te bedienen die hun voorraad in onze loods hebben staan.

t+31 26 845 47 80

A life in logistics

Hans van Wieringen zit al zijn hele leven in de transport en logistiek. Op de vrachtwagen gezeten, planning gedaan en voor grote logistieke dienstverleners gewerkt. Toen hij merkte dat het daar steeds lastiger werd om écht service te leveren en buiten de gebaande paden te treden, gaf dat geen prettig gevoel. Dus besloot hij het zelf te doen.

“Ik zag dat klanten gewoon een oplossing willen voor hun probleem. Het gaat om service. Wij hebben geen eigen auto’s of vrachtwagens, dus onbegrensde mogelijkheden. Bij elke transportvraag past een andere oplossing en een andere transportpartner. Zo hebben we al met meer dan 1.500 bedrijven samengewerkt. Opslag in Edinburgh? Een koeloplegger in Italië? We regelen het.”

Dromen van transport

Hans groeide op in een klein dorp in het noorden van Nederland. De vader van een vriendje had er een transportbedrijf. Hij kwam daar vaak, hielp mee met autowassen en reed mee met chauffeurs. Daar ontstond de drive om iets te gaan doen in de logistiek.

Het vak vanaf de onderkant

“Toen ik wat ouder werd ben ik hard gaan sparen voor mijn rijbewijs. Dat haalde ik al snel, ook mijn groot rijbewijs. Ik kon toen op de vrachtwagen als bijbaan. Elk weekend. Elke vakantie. Daar verdiende ik een mooi zakcentje mee tijdens mijn studie. Zo heb ik vanaf de onderkant het vak leren kennen en de wereld gezien. Dat helpt mij ook in de gesprekken met klanten en leveranciers. Ik begrijp waar ze het over hebben, waar de problemen zitten. Hoe gedraagt een vracht zich? Wat zijn uitdagingen voor een chauffeur? Ook over de totale efficiency van het transport heb ik ideeën opgedaan.”

Onze filosofie

“Bij ons is het uitgangspunt: kunnen we toegevoegde waarde leveren. Opslag en handling bijvoorbeeld, of stuwen. Dat doen we wel regelmatig, maar alleen als onderdeel van een totaaloplossing. Andere dienstverleners focussen zich bijvoorbeeld op containertransport. Maar wie stuwt dan de container of regelt de spanbanden? Onze klanten vragen ons om een klus uit handen te nemen, dus regelen wij het transport én de zaken er omheen. We stellen daarom heel veel vragen. Wie doet wat? Is dit of dat geregeld? Heb je daar aan gedacht? Zo voorkom je verrassingen en dus extra werk en extra kosten. We duiken echt in het bedrijf van onze klanten en het product wat ze leveren. Dat is onderdeel van onze filosofie en van de service die we leveren.”

We gaan tot het gaatje

“Niet voor niets werken we in een klein team. Zo houden we onze focus en kunnen we die zeer gevarieerde vragen van onze klanten oplossen. Ik durf zelfs te stellen; als wij het niet voor elkaar krijgen dan krijgt niemand het voor elkaar. We gaan tot het gaatje en dat is mijn passie!”

Heel af en toe rijdt Hans zelf ook nog op de vrachtwagen. Dan geniet hij nog steeds van de heroïek van de weg. “Een grote truck, de geur van diesel, ’s nachts alleen op een verlaten snelweg in Denemarken. Dat is gewoon mooi!”

Transfiness

Transport? Transfiness regelt het. Op onze manier. Slim, zeker en op maat. Zonder zorgen voor u!

Direct contact >