Goods Hotel

Specialistische service all over Europe

Velp | 5 maart 2020

In 2019 hebben we ons Goods Hotel geopend in Velp. Dus heeft u tijdelijk extra ruimte nodig? Dan kunnen uw goederen enkele dagen of weken bij ons overnachten. Het is een concept dat helemaal past bij onze visie: excellente service op locatie om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Om die visie echt goed uit te rollen, zijn er natuurlijk meer locaties nodig. Daarom bieden we ook tijdelijke opslagmogelijkheden bij verschillende partners in Europa. Zo hebben we met het oog op de Brexit al ruimte in Birmingham, Glasgow en Southampton. Hier slaan we bijvoorbeeld tijdelijk goederen op die just-in-time in de buurt geleverd moeten worden.

Het gaat hier onder andere om aanvoer voor een bouwlocatie. Het voordeel van de tijdelijke opslag is dan: voldoende voorraad dichtbij en geen opeenhoping van onderdelen die op de bouwplaats niet direct nodig zijn. Grote onderdelen slaan we buiten op en lossen die precies op tijd met een kraan. Goederen op pallets en losse colli slaan we op in een overdekte opslagruimte.

Hier gaan we in het komende jaar meer mee doen. Daarbij blijft het uitgangspunt: lokale specialisten aan ons netwerk toevoegen die vanuit hun kennis en expertise ter plekke iets toevoegen aan onze service. Heeft u tips? Laat het vooral aan ons weten.