KLANTEN OVER ONS

Ervaringen uit de praktijk

De service van Transfiness voelt heel eigen

Arnhem | 3 maart 2020

Als importeur van WMF, Bauscher Weiden en Tafelstern noemen we onszelf de architect van de gedekte tafel. Met dit prachtige porselein, bestek, drinkglazen of buffetmateriaal bedienen we een verscheidenheid aan klanten. Denk aan hotelbedrijven als het Waldorf Astoria, het Amstel Hotel en het Hilton. Restaurants als de Watermolen in Velp of Vis aan de Schelde […]

Lees meer

Waste Treatment Technologies

Oldenzaal | 2 juni 2019

Waste Treatment Technologies levert complete afvalscheidingsinstallatie. Dat zijn flinke bouwwerken van vele tonnen en kubieke meters. Maar het bedrijf heeft niets op voorraad. Dus is het altijd een flinke puzzel om de onderdelen van toeleveranciers op de juiste tijd op de juiste locatie te krijgen. Daar helpt Transfiness bij.

Lees meer

Vastint Hospitality

Amsterdam | 20 december 2018

Hotelkamers lijken allemaal veel op elkaar. Dus waarom zou je ze dan 1 voor 1 on-site gaan bouwen? Dat kan natuurlijk veel slimmer. Daarom bouwt Vastint Hospitality hotels met gestandaardiseerde prefab kamers. Eigenlijk als een soort geavanceerd bouwpakket.

Lees meer

Les Chevaliers

19 december 2018

Bij Les Chevaliers draait alles om chocola. Ze werken met een relatief klein team dat helemaal op elkaar is ingespeeld. Zo kunnen ze snel schakelen en dus ook snel nieuwe producten op de markt brengen.

Lees meer

2 Sisters Storteboom

19 december 2018

Wouter Nieuwkoop is logistiek manager bij 2 Sisters Storteboom. Hij maakt afspraken met transporteurs. En samen met het team regelt hij alles wat met vervoer te maken heeft, zoals transporten tussen de 7 vestigingen, naar de klanten en van leveranciers.

Lees meer