Actueel

Transport in de praktijk

in volle gang!

Parijs | 12 oktober 2018

Volop voorbereidingen om te starten met een nieuw project op de luchthaven van Parijs. Een nieuw hotel met meer dan 200 kamers, parkeergarage, lobby etc.

Transfiness organiseert het transport van de bouwdelen, veel hoog, breed en zwaar transport. Om just in time te kunnen leveren, levert Transfiness vanuit een hub op korte afstand van Charles de Gaulle. Een vaste chauffeur lost dagelijks 3 – 5 trucks, hij weet de weg, communiceert over de volgorde en type materiaal dat geleverd moet worden en is flexibel in geval van veranderingen of vertragingen.

Een prachtig project met veel uitdagingen. Zo doen we ze graag!!
/>

Sommige zendingen brengen we zelf graag weg…

Schotland | 18 september 2018

Zoals de levering afgelopen vrijdag in Thurso, heeeeelemaal boven in Schotland.

Onze opdrachtgever kreeg een spoedopdracht om een speciale montage te doen in Thurso. De materialen voor deze spoedopdracht waren alleen beschikbaar op de Nederlandse vestiging, wij kregen 24 uur de tijd om de materialen aan het team te leveren.

Wij nemen geen risico en hebben een rit gepland over de weg. Gelukkig had onze transporteur nog wat zendingen voor Schotland, waardoor de prijs enigszins meeviel. #Everybody happy! #meeliften #wezittenerbovenop

Transfiness

Transport? Transfiness regelt het. Op onze manier. Slim, zeker en op maat. Zonder zorgen voor u!

Direct contact >