Chocola uit heel Europa

Op tijd bij de klant

Les Chevaliers

19 december 2018

Bij Les Chevaliers draait alles om chocola. Ze werken met een relatief klein team dat helemaal op elkaar is ingespeeld. Zo kunnen ze snel schakelen en dus ook snel nieuwe producten op de markt brengen.

Een logistieke uitdaging
“De logistiek is daarbij de grootste uitdaging; alles op tijd bij de klant krijgen. De deadlines worden steeds korter.  Dat is wel een uitdaging, zeker met de drukte van tegenwoordig.”

Geen regelmaat
“We hebben twee transporteurs die Nederland en België afdekken, maar daarbuiten is een stuk lastiger. Daar komen we niet elke week, dus dan vragen we Transfiness. De ene keer moeten ze 12 pallets uit Frankrijk halen en de andere keer weer 20 pallets uit Italië, maar dat is niet wekelijks. Er zit geen regelmaat in. Daar zijn zij heel sterk in.”

 

“Als je een opdracht geeft, komt het gewoon goed.”

 

Nakomen van afspraken
“Met Transfiness is het gewoon zo; als je daar iets neerlegt, wordt het goed verzorgd. En dat is voor ons een rustpunt. We hebben zoveel dingen te doen, dus we werken alleen met partijen samen die echt heel betrouwbaar zijn. Daarom is het nakomen van afspraken hun grootste kracht. En als er een probleem is dan lossen ze het zelf op.”